top of page

Werkwijze
 

Kennismakingsgesprek


Ik bied jou graag een gratis info- of kennismakingsgesprek aan. Dit verloopt telefonisch en kan je aanvragen via onderstaande link. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en luister ik alvast even naar jouw loopbaanvraag of vragen. Vragen of twijfels over de loopbaancheque kunnen zeker ook aan bod komen. Dit gesprek is ook belangrijk om na te gaan of jij jou goed voelt bij mij als coach en mijn manier van werken. Sluit dit aan bij jouw verwachtingen en zie je het zitten om te starten dan kan er zeker al een afspraak voor een intakegesprek worden vastgelegd, dit is dan ook de eerste fase van het loopbaanbegeleidingstraject. 

diaspoor-logo-150x150.png

Intakegesprek 


Dit is het eerste luikje van de begeleiding. Tijdens dit uitgebreid gesprek wil ik graag een zo breed mogelijk beeld van jou vormen en jouw loopbaanvraag of vragen goed duiden. Ik heb hierin ook veel aandacht voor jouw persoonlijke verwachtingen en wensen. Na dit gesprek geef ik ook alvast een aantal opdrachten mee waar je thuis mee aan de slag kan gaan.

 

Verdieping 


Hierin gaan we, in verschillende sessies, intensief aan het werk. Ik begeleid jou in jouw zoektocht naar inzichten die een positieve wending zullen geven aan jouw persoonlijk verhaal. Dit doe ik aan de hand van een combinatie van individuele gesprekken en een rijk aanbod aan methodieken/opdrachten die je, na elk gesprek, meekrijgt naar huis om op jouw eigen ritme in te vullen. Opdrachten tussen sessies door maakt dat je ook thuis actief aan de slag gaat en dat er snel effect is van de coaching, zowel in denken als in daden. 

 

Door deze manier van werken kunnen we in korte tijd heel wat zaken in kaart brengen. We staan samen stil bij 3 belangrijke thema's namelijk 'Wie ben ik?' 'Wat kan ik?' 'Wat wil ik?'. Je leert jezelf beter kennen, ontdekt wat echt belangrijk voor je is en krijgt orde en overzicht in je gedachten. Hierdoor kan je een meer heldere blik op jezelf en jouw loopbaan krijgen en onderbouwde en bewuste keuzes maken.

Alles wordt ook getoetst aan de realiteit zodat er op het einde van de begeleiding een POP (actieplan) kan worden opgemaakt. We gaan samen op zoek naar concrete mogelijkheden en manieren om de doelen te bereiken die voor jou belangrijk zijn. 

Al jouw inzichten worden ook gebundeld in een Persoonlijk Facettenboekje, een heel persoonlijk boekje dat je kan zien als paspoort van hoe jij in de arbeidsmarkt staat. 

bottom of page